Teknologi

Pultrusion
Rempro AS produserer ved hjelp av metoden pultrusion; der sammenhengende tråder av glassfiberarmering blir trukket gjennom former, og plastmateriale blir tilført under varme. Komposittproduktet kommer så ut av formen ferdig herdet og skreddersydd til formålet. Denne prosessen gjør det mulig å produsere både kompliserte og lange profiler, rør, stenger vinkler m.m. av kompositt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kompositt
Kompositt er altså bygd opp av to eller flere komponenter, som sammen danner et materiale som er stivt og har stor styrke, f. eks glassfiber og polyester.
Hvilke komponenter som blir brukt avhenger av produktets anvendelse og kundens ønsker. Kompositt har en rekke fordeler, hvorav de viktigste er; miljøvennlighet, holdbarhet, styrke og vekt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Polyurea
Polyurea er et unikt materiale, som er svært slitesterkt og elastisk og har grenseløse bruksområder. Polyurea sprøytes på produktet som coating, tåler strenge krav til slitasje, og herder på bare noen få sekunder. Polyurea er stadig mer brukt på grunn av svært lang holdbarhet, vanntetthet og svært høy belastningsevne. Det brukes både som korrosjonsbeskyttelse, slitasjelag, fugemasse og membran på rekke underlag. Herdet polyurea er fullstendig ufarlig for alle som håndterer produktet, og brukes blant annet i vanntanker og svømmebasseng.